Nejnovější recenze ze sekce Dětské batohy
Zboží bylo doručeno rychle. Batoh je velmi praktický, členěný, pro malé dítě (cca 3 roky) lehký, barevné provedení odpovídá na obrázku. Spokojenost.
Radost vnoučka
Boll Trapper boysenberry
Přidáno: 4. května 2023
(naposledy upraveno 4. května 2023)
Zakoupeno v BOLL GEAR s.r.o.
- Bezvadné zpracování, skvělý tvar. Na dně tmavě fialová - nebude vydět špína.
Chtěla jsem ho na výlety se školkou pro předškolačku a na to je asi dost velký. Ale na delší tůry a první skautské výpravy bude skvělý.
Pěkný pevný batoh pro deti, pekne provedeni, vse jak ma byt.
- Krásný vzhled
- Hezky sedí na zádíčkách 15 m mimču
- Super je přihrádka na pití
- Žádná nevýhoda
batůžek jsem dlouho vybírala, splnil naše očekávání, dceři se líbí, už byl vyzkoušen na školním výletě, ale zelená myška (dárek) se z výletu nevrátila :-)
Batoh splnil naše očekávání, moc hezká barva, kvalitní zpracování a pěkný tvar.
- Skvěle padne, dobře drží na zádech, i přes malý objem se do něj vejde slušná zásoba plínek a náhradního oblečení, skvělý design, syn díky batohu ujde víc, protože ho chce nosit. Fajn je zevnitř cedulka na jméno, popř. tel. číslo.
Je hezoučky ale menší než jsem si představovala. Pro dítě okolo 3 let stačí.
Bohužel DPD nedoručilo, protože Alza box byl plný, Musela jsem si pro balíček jet do Velkých Přílep.
- Lehky
- Dobre polstrovani zad
- Hrudni spona
- zadni zip pro rychlejsi vstup do batohu
- Spodni “kapsa” na mokre veci nebo na krabicku a jidlem
Celkova spokojenost s batohem. Synovi se moc libi a porad ho nekam nosi :) urcite doporucuji jestli nekdo vaha. Koupila bych znovu. Hodi se pro kazdou prilezitost. Syn bude mit batoh i na mensi “tury”.
- lehký, lze vzít do letadla jako příručák, pak jako baťůžek na výlety. Praktické dvě oddělené kapsy a dvě síťové kapsy na láhev.
Pozor, skutečně pro nejmladší cyklisty.
Backmann Furry růžový
Přidáno: 30. března 2023
(naposledy upraveno 30. března 2023)
Zakoupeno v zdravybatoh.cz
- moc krasny, pevny, kvalitni
Dárek pro vnučku,měl velký úspěch
- Kvalitní batoh
krásný kvalitní batůžek, dcera spokojená
- Prostě nádhera
- Krasny batuzek
- Pevny material
je krásný a precizně zpracovaný
Zobrazuji 381 - 400 ze 500 recenzí « Předchozí 1...18 19 [ 20 ] 21 22...25 Další »