Nejnovější recenze ze sekce Dětské batohy
nevím, je prima, univerzální outdoor kartička také
- Pěkný batůžek, menší pro děcka co milují star wars
- příjemný materál
malý batůžek vhodný pro děti ve věku 2-4 let.
- vyborne sedi, nepada, anatomicky tvarovane
Správně maličkatej, nečekala jsem ze bude takový piďi
FjällRäven Kånken Art Plus zelený
Přidáno: 15. září 2023
(naposledy upraveno 15. září 2023)
Zakoupeno v Endorphinrepublic.cz
- Podpora živ. Prostředí
- Krásný
- Krásně zpracovaný Malá je nadšená a já taky.
- Material
- Velikost
- Zpracovani
Dostatecne velky do skoly i na cesty k babicce
Moc prijemny material siroke pevne poutko.
Jen pevnejsi zada by byli lepsi
praktické a hezké
- žádno nemá
Kvalitní materiál, přiměřená velikost pro dítě 3-8 let.
- Splní účel za málo peněz
- Vhodný i pro dvouleté dítě
- Přezka na hrudníku
- Má ho každý druhý. Museli jsme dát na zip hračku k odlišení
- Syn nezvládne přezku zapnout.
batohy mohu jen doporučit, jsou opravdu skvělé, lehké a nádherné. Dcerka je velice spokojená.
- je super
- i na dvě zbraně
- nemá zip okolo celého batohu
- včasná dodávka
- Zpracování batohu vypadá kvalitně
- Má pláštěnku
- Přidala bych více kapes.
Děti už mají třetí batoh od Bollu, první byl Roo pro předškolní děti, pak školní batoh a teď tento. První dva druhy batohu doteď děti používají. Takže s kvalitou batohů boll jsme zatím spokojeni. Jen je škoda, že se vyrábí zrovna v Číně.
Čeho se trochu bojím je hrudní popruh, který se nezapíná standardně přezkou, ale je tam jiný styl zapínání. Jelikož se dá tento popruh odepnout z obou stran, tak se obávám, že by ho děti mohli ztratit. Dále mám obavu o to, že aby se tímto stylem odepínání část toho plastu neulomila a pak by to nešlo zapnout.
- Zpracování batohu vypadá kvalitně
- Má pláštěnku
- Přidala bych více kapes
Prostorný batůžek. Zatím krátká doba používání.
- Lehky batoh